BALANÇ CAMPANYA VEREMA 2024

La campanya de verema del 2024 arriba al seu fi: iniciada durant la temporada d'estiu però acabada durant la tardor. Aquesta època, com ja hem comentat en altres entrades al blog, és la més especial i esperada per qualsevol celler.

Al Celler Josep Vicens ens queda ben poc per poder donar-la per acabada, però ja podem afirmar que ha estat una campanya amb uns resultats molt marcats per la sequera. Com ja sabeu, la Terra Alta és una zona de secà, però els darrers anys han estat dels més durs en tota la història, arribant a l'extrem de què alguns ceps s'han mort a causa de la poca abundància d'aigua rebuda.

Aquesta situació és una realitat que ens acompanya des de fa diversos anys i, com a tots els pagesos, ens afecta especialment a nivell productiu. En el nostre cas hem vist minvada la producció total en comparança als darrers anys, un fet que ens portarà a fer una profunda reflexió per intentar buscar solucions alternatives a aquesta situació.

Tot i aquest contratemps, al Celler Josep Vicens hem treballat dur durant tot l'any perquè el raïm recol·lectat tingui la millor qualitat possible. Aquest any ens trobarem una producció que podrà ser més limitada en comparació als altres anys, però la feina ben feta sempre dona el seu fruit i, en aquest cas, l'objectiu continua sent el de sempre: millorar els nostres vins.

Ara només queda desitja un any ple d'abundància hidrològica perquè la nostra terra pugui recuperar tot allò que ha perdut, perquè la pròxima campanya sigui la millor possible.

Cuidem la terra, cuidem-nos.

27 setembre 2024
Per accedir a aquest web has de ser major d'edat. Hi estàs d'acord?
Accedint al nostre web certifiques que ets major d'edat i que ets conscient de les regulacions sobre el consum de begudes alcohòliques al teu país.