Presència del Celler Josep Vicens a la Guía Peñín

Al Celler Josep Vicens estem de celebració, ja que el passat 17 de juliol es van publicar les puntuacions de la Guia Peñín.

Peñín es tracta de l'empresa líder en la promoció i difusió de la cultura del vi espanyol a nivell nacional i internacional i, anualment, publiquen la reconeguda Guia Peñín dels vins d'Espanya.

Per tots aquells que no la coneixeu, aquest manual de vi espanyol és el més complet del món i és utilitzat per professionals i aficionats per la presa de decisions en la compra de vi espanyol.

En aquesta última edició de la Guía Peñín, el Celler Josep Vicens, ha obtingut bones puntuacions en un total de sis vins: Lo Syrah del Grau un vi franc, argilós i calcari on Josep Vicens Vallespi, la quarta generació del Celler, va introduir aquesta varietat a la Terra Alta al 1991. Aquest vi tan especial ha estat puntuat amb 93 punts. La resta dels vins puntuats són Lo Divuit Graus, Mon Iaio Sisco Homenatge, Ma Iaia Cinta Homenatge, Ma Iaia Cinta Origen i Mon Iaio Sisco Origen, on tots cinc de forma individual han aconseguit una puntuació de 90 punts.

Un cop més, apreciem el reconeixement per l'esforç de la nostra feina. Continuarem treballant per aconseguir sempre el millor producte possible.

26 juliol 2024
Per accedir a aquest web has de ser major d'edat. Hi estàs d'acord?
Accedint al nostre web certifiques que ets major d'edat i que ets conscient de les regulacions sobre el consum de begudes alcohòliques al teu país.